Familiefeest
High end barren en food concepts
Meet the face behind Ukiyo Bar – Stacey Chaya
“Toen ik in 2022 begon, merkte ik al snel: in de high-end eventbranche miste er zóveel. Alles zag er mooi uit, maar het gevoel, de smaak, de beleving… die ontbrak echt. Als liefhebber van champagne, goede cocktails en écht goed eten, wist ik: dit kan anders. Beter, spannender, met meer aandacht voor smaak, service en sfeer. Zo is Ukiyo Bar ontstaan – vanuit passie, en met oog voor elk detail.” – Stacey Chaya
Bijna drie jaar later is deze visie, vol passie en toewijding, uitgegroeid tot een unieke hospitality experience waar smaak en gastvrijheid samenkomen op het hoogste niveau. Wat begon als een idee, is nu een bijzondere reis vol creativiteit, waardevolle ontmoetingen en de meest unieke events waar wij mensen mogen verbinden – aan tafel, aan de bar en met elkaar. En dit is nog maar het begin.