Ga naar de inhoud

Vuurproeven

BBQ met ballen, passie en vakmanschap!

WTF is Vuurproeven? Vuurproeven is dé BBQ- specialist uit het midden van het land. Verwacht geen suffe worstjes of aangebrande stokjes – ze brengen authentieke American BBQ! Spitroast, houtgestookte smokers, gloeiende houtskool en huisgemaakte pickles. Van cote de boeuf en brisket tot spicy wings en fall-off-the-bone ribs. You name it, they flame it! Low ’n Slow BBQ op z’n best: langzaam gegaard, perfect gerookt. Pulled pork, baby back ribs, zalm, brisket en meer, bereid met onze huisgemaakte rubs en sauzen. Sommige stukken vlees liggen al op de smoker terwijl jij nog aan de koffie zit.

Over Vuurproeven

Vuurproeven is in 2012 ontstaan vanuit Slagerij Dorresteyn in Maarssen en uitgegroeid tot een landelijke specialist voor de betere BBQ.

Chef en eigenaar Barry Muns tilt BBQ, samen met zijn team, naar een hoger niveau. Ze werken uitsluitend met topkwaliteit vlees: biologisch rundvlees, Duroc-varkensvlees en altijd traceerbare herkomst. Ook groenten en vis krijgen bij Barry de aandacht die ze verdienen, bereid met huisgemaakte rubs en BBQ-sauzen.

BBQ is voor ons meer dan grillen – het is ambacht, smaak en passie.

Waar wij met Vuurproeven gewerkt hebben.

Live cooking

Familiefeest

Tentoonstelling

Concours d’elegance

Bekijk ook onze andere parels

Mercuur’s Catering

Ons doel is de gasten te verwennen

Mercuur Patisserie

“TE MOOI OM AAN TE SNIJDEN!”

Mangi Ape

Passie voor Italië!

Vuurproeven

Per 4 april gaat Jakob Drost verder onder de naam en filosofie van Huyze Drost, als hoofdorganisator en aanspreekpunt voor events, met Mercuur’s Catering als belangrijke foodpartner.

Lees het bericht